Loading...
Menu

Τελετή Αποφοίτησης Λυκείου 2015

 

Τελετή Αποφοίτησης Λυκείου 2015


Σε μία τελετή, που κάθε χρόνο προκαλεί συγκίνηση σε όσους συμμετέχουν και σε εκείνους που την παρακολουθούν, οι τελειόφοιτοι του Κολλεγίου Ανατόλια της τάξης του 2015 αποχαιρέτησαν το σχολείο τους κλείνοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής τους. Φέτος από το Κολλέγιο Ανατόλια αποφοίτησαν συνολικά 227 μαθητές από τα δύο Λύκεια και το Πρόγραμμα του Διεθνούς Απολυτηρίου (ΙΒ Diploma Programme).

Η όμορφη αυτή βραδιά ήταν και η ολοκλήρωση μιας χρονιάς που χαρακτηρίστηκε από τις ακαδημαϊκές επιτυχίες των μαθητών του σχολείου, τις πολύ υψηλές βαθμολογίες που συγκέντρωσαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και τις εντυπωσιακές επιτυχίες τους στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Όπως κάθε χρόνο, τιμήθηκαν οι καλύτεροι μαθητές και εκείνοι που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στις εξωσχολικές δραστηριότητες, στον αθλητισμό και στην αγγλική γλώσσα.

Η Τελετή Αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου με κεντρικό ομιλητή τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και απόφοιτο του σχολείου Γιάννη Μπουτάρη. Ο κ. Μπουτάρης, με την αμεσότητα που τον διακρίνει, μοιράστηκε το απόσταγμα των δικών του εμπειριών, παρότρυνε τους τελειόφοιτους να κρατήσουν στην καρδιά τους τις καλύτερες στιγμές που έζησαν στο Κολλέγιο και τους ευχήθηκε να προχωρήσουν στη ζωή με πίστη στις δυνατότητές τους.

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead